Etterarbeid o-teknisk trening 5. november


Alle som var på dirigent-orinterings økten på lørdag har forhåpentligvis(?) satt seg ned og studert kartet etter at de kom hjem. Inntegning av veivalg er viktig - og det er også viktig å tenke gjennom hva man gjorde riktig, og hva man ikke klarte like godt. Poenget med økten på lørdag var å trene på å orientere i forkant - det vil si å på forhånd vite hva som skal komme. Istedenfor å løpe i vei bortover stien, og stoppe opp når du ser en markert detalj i terrenget, skal du på kartet ha sett deg ut de detaljene du vil se, og lete etter disse i terrenget mens du løper. På dirigent-orienteringen blir man tvunget til å være i forkant med orienteringen. Det er nå viktig å prøve å ta dette med seg videre!
 
Over 30 stykker møtte på dirigent-orienterings-økten på lørdag (se kart 2 nedenfor for deler av økten - Riple kartet). I tillegg var rundt 15 juniorer (derav Espen, Stian og Anders fra Fana) tilstede på kretsen sin junior-treningsleir på Totland. Disse løp en tøff "morgenøkt" - fellesstart med sommerfugler (se kart 1 nedenfor).
 
Spesielt flott at så mange av våre yngre løpere i alderen 13-16 år møtte opp på treningen - en rekke av disse fikk forhåpentligvis også tilført litt ekstra kunnskap gjennom å bli skygget av mer erfarne løpere.
Kommentarer: Legg inn en kommentar << Tilbake