Rapport fra Stafettprosjekt del I + Stafettmøte

Det var godt oppmøte på dagens stafett-trening. Øistein hadde laget et perfekt opplegg med en krevende gaflet løype samt bukker i skogen på Hjortland. Med 5-10 cm snø i skogen ble opplegget ekstra tøft. Totalt møtte ca. 20 stykker på treningen.

Av H17-gruppen i Fana stilte Jan, Sveinung, Sigurd, Axel, Anders, Espen og Stian - med andre ord et helt Jukola lag. I tillegg viste Lasse seg skikkelig frem ved å vinne prologen (etter å ha startet i ungdoms-gruppen med 2 minutters forsprang) og komme inn godt plassert i feltet på hovedløypen. I dameklassen var det tynnere - her var det kun veteranen Ingrid Roll som stilte opp. Skjerp dere jenter hvis dere har lyst til å være med på de store stafettene neste år!

Jeg har ingen fullstendig resultatliste, men først inn på hovedløypen var Jan - et lite halvminutt foran Sveinung. Et par minutter bak fulgte Sigurd og Espen med en noen "gjesteløpere" i hælene. Deretter er jeg litt mer usikker på rekkefølgen, men Stian og Lasse var ikke langt bak. Et sted der var også Axel, mens Anders fikk seg noen bommer og kom inn et stykke bak.

På stafettmøtet etter treningen møtte bare Jan, Espen, Anders og Stian (+Sjur). Pizzaen var god, vi fikk diskutert dagens trening, og vi fikk satt opp en sesongplan for 2006 (se nedenfor), samt en liste over hvem som vil løpe hvilke stafetter (se nedenfor). Alle må gi kommentarer om hvilke stafetter de ønsker å løpe i 2006 på denne siden.

Kart/løyper fra treningene - en av gaflingene (trykk på kartet for å få det opp i stort format):


Og hva lærte vi? Les kartet skikkelig på vei til 1. post - legg deg heller litt bak i feltet. Ingen fant stien på vei mot 1. post i hovedløypen skikkelig! På neste fellesstart skal ingen rote seg vekk på vei til 1. post, OK?
Kommentarer: Legg inn en kommentar << Tilbake