Alternativ trening

God Jul og Godt Nytt treningsår!

Etter å ha lest gjentatte treningsbragder om løpeturer på Livarden og Lysekloster? her har dere en alternativ treningsopplegg ?in God-zone?: Ta flyet ut av Europa via Singapore til New Zealand. For å få døgnvillheten ut av kroppen tar man familien med på jogging i nærmeste park i Auckland kl 6 om morgonen før sola blir for intens.
Vi drog deretter på firedagers kombinert treningsleir og juleferie på Coromandel halvøya ved Stillehavskysten. Vedlagt link visere deler av treningsløpa:
http://www.hahei-newzealand.co.nz/
Vi har nå flyttet treningsleieren til nordspissen av NZ ved begynnelsen av ?ninty-mile beach?
http://www.northlandnz.com/
For de som liker skikkelige utfordringer arrangeres det en ultralang marathon på denne stranda i mars. På vei nordover besøkte vi et fantastisk museum som viser Kauri skogdriften her ved århundreskiftet. Kauri er verdens største tre i volum.
http://www.kauri-museum.com/
Like borti veien her er det en industri som bearbeider kauri trær som har vert begravd i myrer opptil 50000 år. Som dere ser av linken er det anselige dimensjoner over disse:
http://www.ancientkauri.co.nz/index.html
Ellers så er det jul/sommerferie for orientering inntil midten av februar, men for de som kunne tenke seg det er dette adressen for holde seg informert.
http://www.nzorienteering.com/
mvh,
familien Kira/Alvsvåg

Kommentarer: Legg inn en kommentar << Tilbake