Referat stafettmøte 18. mars

På lørdagens stafettmøte var det gledelig stort oppmøte - hele 11 løpere dukket opp denne gangen - noe
som var nesten er tre-dobling fra sist. Det er tydelig at sesongen nærmer seg! Vi diskuterte følgende saker:
 
1. Hvilke stafetter skal vi stille på - og med hvor mange lag
På grunn av usikkerhet rundt eventuell avlysning av Norwegian Spring diskuterte vi ikke lag på Norwegian
Spring. Videre ble det bestemt av vi iallefall skal stille lag på O-festivalen, mens diskusjonen rundt NM stafett
ble utsatt til et senere møte. Hoveddelen av diskusjonen gikk omkring Jukola-deltagelse, og antall lag vi ønsker å sende dit.
 
Det er klart at vi stiller minst et herrelag. Det ser også ut som om det er relativt mye interesse for et andre herrelag. Vidar Steen tar på seg jobben med å være ansvarlig for å finne ut hvordan interessen er hos folk for et andrelag. Følgende 15 har sagt at de er interessert i å delta på Jukola:
Det blir nok ikke damelag på Jukola - til det er interessen for dårlig.
 
2. Etappefordeling på Jukola
For at løperne skal kunne forbedere seg best mulig til sine etapper ble det diskutert litt rundt etappefordelingen på 1. laget på Jukola. Vi satser på rutine i starten og spreke ungdommer på slutten. Det ble foreløpig satt opp følgende, med forbehold om at disse løperne klarer å kvalifisere seg til stafetten:
 
1. Sveinung
2. Sigurd
3. Jan
4. ?
5. ?
6. ?
7. Espen R
 
3. Hva blir uttagningsløp til Jukola
I utgangspunktet var KM lang og KM stafett satt opp som uttakningsløp til Jukola. På møtet ble det bestemt at det er viktig at alle aktuelle løpere kan løpe i samme klasse på de løpene som teller som uttakningsløp. Følgelig vil det istedenfor bli 2 Pokalkampløp som teller som uttakningsløp (eventuelt et av disse byttet ut med en gaflet stafett-trening dersom vi får en på en passende dato). Dermed har vi:
Endelig beskjed om uttakningsløpene vil bli gitt på treningsbloggen om kort tid når undertegnede har fått sjekket hvor Pokalkampløpene er, og hvordan det blir med stafett-treninger.
 
Ingen løpere er foreløpig forhåndsuttatt, men Jan, Stian og Sveinung viste gode takter på stafett-treningen i Åstveitskogen som skal telle med som skjønn i uttaket.
 
4. Stafett-treninger utover våren mot Jukola
Det ble uttrykt ønske om flere stafett-treninger med fellesstart og gaflet løype slik som treningen i Åstveitskogen (men kanskje med enda større gaflingsforskjeller for at det skal være mer likt Jukola). Jan sjekker med Gneist, Varegg og Gular om vi kan ha en serie på 4 felles-start treninger der hver klubb tar på seg å arrangere en der det er åpent for deltagelse fra de andre klubbene.
19/3: Har vært i kontakt med Varegg, og de tar en trening - planlagt den 30. mars på Tennebekk.
 
5. Gjennomgang av dagens trening
Det ble også tid til en gjennomgang av dagens trening - der vi særlig skal være fornøyd med at juniorene klarte å utføre sine arbeidsoppgaver. Ellers er Sveinung sendt i trening for å være klar for en 1. etappe!
 
6. Annet
Atle ordner snarest med påmelding av et lag til Jukola, så tar vi det andre laget når vi er sikker på om det blir to lag.
 
Dersom noe annet er uteglemt fra møtet, så legg inn en kommentar, eller send meg en e-post.
Kommentarer: Legg inn en kommentar << Tilbake