O-teknisk trening lørdag 17. nov

Etter en vellykket o-teknisk test forrige lørdag, fortsetter vi nå vårt fokus på en av de viktigste basiskunnskapene for en o-løper - nemlig oversetting av kart til terreng - og da med fokus på høydekurver! Førstkommende lørdag blir det stjerneorientering på kurvekart på Kokstad - et must for alle med planer om å forbedre o-teknikken i vinter - og en god forberedelse foran “Eksamen”: Kurveløpet på Gymmeland første helgen i desember.

Før du forlater posten må du ha studere strekket frem til neste post (planlegge strekket), og finne 3-5 tydelige detaljer som skal hjelpe deg til å vite at du er på rett vei på strekket. Det kan være tydelige søkk, store koller, større flate partier, osv. Lag deg en intern sjekkliste med disse detaljene, og “kryss av” hver gang du passerer en av disse detaljene. Sjekk alltid at retningen er riktig når du fortsetter videre fra et av disse sjekkpunktene. Dersom et av disse sjekkpunktene ikke dukker opp når det skal, er noe gale! Da må du ikke bare fortsette, men istedenfor
(1) Sjekke hvilken retning du har løpt i - var det riktig?
(2) Forsøke å finne ut hvor du kan ha løpt istedenfor.

Påmelding skjer her
Fremmøte sted finner du her på gulesider

Sjekk også HOK-bloggen om forberedelse til økten

Håper flest mulig av dere stiller på denne treningen. Det har vært dårlig fremmøte fra oss så langt. Dette er nyttig og god trening. Selv kan jeg ikke delta denne gang pga jeg er i Oslo på O-galla.

Espen
Kommentarer: Legg inn en kommentar << Tilbake