Nattcup onsdag 14. november, med fellesstart!!

Nattcupen i år - etter at fellesstart ble testet med suksess på nattcup Xtra i fjor vinter. Men ikke tro at du kan følge etter den første og beste løperen allikevel. Med dobbel sommerfugl i langløypen kan det ikke bli full fokus på ryggen til løperen foran deg - istedenfor må du konsentrere deg fullt og helt om ditt eget kart! I kortløypen er det også fellesstart, men her er det bare en variant (selv om en av postene skal besøkes to ganger). Fellesstarten vil gå klokken 18.45.


Fremmøte er på øvre Fløibanestasjon, og det er ca. 10min å gå til start som er kl. 18:45. Tar du Fløybanen oppover bør du dermed ta 6-banen, slik at du rekker å registrere deg ved fremmøte før start.
Det er viktig at alle melder seg på til løpet - selv om de ikke er sikker på at de kommer til å løpe. Det vil gjøre arrangementet lettere å gjennomføre, resultatene kommer raskere, og det blir mindre kø (særlig her hvor det er fellesstart). No show - no pay, så bare meld deg på på onlinepåmeldingen med en gang dersom du tror du kanskje skal på løp (det er fort gjort) - siste frist for ordinær påmelding er mandag kveld.



Påmelding Nattcup her

Kommentarer: Legg inn en kommentar << Tilbake