Ukens trening og siste nytt

Tirsdag:
Oppmøte 18:30, varmer opp til Fana Stadion og kjører 8x800 m (terskel).
Sirkeltrening og ballspill som avslutning i hallen.

Onsdag:
Nattcup fra grusbanen ved Fana Stadion med Gneist som arrangør og Magne Knudsen som løypelegger.. Nytt kart. Se forøvrig www.hok.worldofo.com for mer informasjon.

Lørdag:
O-teknisk trening med fokus på fartstilpasning. Fremmøte på Kalandseid. Se forhåndsomtale som blir lagt ut på HOK-bloggen på torsdag.

(!!!) Vi har nå passert nyttår, og det er på tide å se fremover mot o-sesongen. Det er ikke altfor lenge igjen til sesongstart. Nord-Jysk 2 dages i Danmark er første stoppested helgen 8.-9. mars. Vi satser på å ha en treningssamling (torsdag - søndag) og får med oss mange gode o-tekniske økter i spennende dansk terreng.Nærmere info om dette kommer etterhvert. Les forøvrig det som står om danmarkstur på Fana sin hjemmeside. Reiseopplegget er ikke klart ennå. Send mail til Reisegeneralen, geirogns@online.no for påmelding, ikke bindende. Det er kun for å se sånn ca hvor mange som kunne være interessert.

Savner bedre oppmøte på treningene, både tirsdag, onsdager og lørdager. Det har vært litt slapt den siste tiden. På onsdag var det en veldig bra nattøkt på Varden som ingen av dere var på. Følg godt med på HOK-bloggen fremover.
Kommentarer: Legg inn en kommentar << Tilbake